Tervetuloa Aarrekorven Koirahoitolaan!

Hoitola on pieni kolmen huoneen hoitola, jossa koirasi saa varmasti yksilöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita ja siitä syystä en tingi myöskään hoidokkieni hyvinvoinnista. Pienessä hoitolassa jokaiselle hoidokille on mahdollista varata kunnolla aikaa. Vieras paikka vieraine koirineen ja muine hajuineen on koiralle aina jossain määrin stressaava kokemus. Hoitolan pieni koko ja touhukkaat päivät tarjoavat kuitenkin mahdollisimman stressittömät ja viihtyisät olot koirallesi. Ympäröivät maastot metsineen ja peltoteineen tarjoavat koirallesi mukavia lenkkeilyhetkiä. Tarhassa ja terassilla voi ihmetellä maailman menoa aina silloin, kun emme ole puuhaamassa yhdessä jotakin.

Hoitolassa on kaksi 5,5 neliön ja yksi 7,5 neliön huonetta. Jokaisessa huoneessa on ikkuna. Huoneet ovat kiinteäseinäisiä lattiasta kattoon ja jokaisessa huoneessa on myös kiinteä ovi. Näin koirat saavat olla omassa rauhassaan. 5,5 neliön huoneet on mahdollista yhdistää 11 neliön huoneeksi. Tällöin molemmista huoneista peritään täysi hinta.

Koirien lenkitys tapahtuu sopimuksen mukaan joko yksin (saman perheen koirien kesken) tai omistajan suostumuksella jonkun toisen koiran kanssa, jos sopiva lenkkikaveri löytyy. Omistajan suostumuksella myös leikkiminen ulkotarhassa valvotusti, tarkkaan harkitun koirakaverin kanssa on mahdollista. Lenkkien lisäksi koiralle tarjotaan myös virikkeitä aktivointilelujen ja aarteenetsintöjen muodossa.

Meille ovat kaikki koirat rotuun katsomatta tervetulleita. Ainoastaan ihmisille vihaista koiraa emme voi ottaa vastaan.

Hoitola sijaitsee kotipihallamme, maaseudun kynnyksellä, Ersbyn kylässä n. 4,3 km Paraisten keskustan liikenneympyrästä Saaristotietä Nauvoon päin. Skärmolan tienhaaran kohdalta käännös Saaristotien vasemmalle puolelle (Turusta päin tultaessa) ja olet pihassamme. Turun torilta meille on matkaa n. 30 km.

Täällä asumme me:  poikani Kusti, mieheni Veli-Matti ja minä Hanna. Ihmisten lisäksi meillä asustavat vanha sekarotuinen Iida-koira, shetlanninponit Rosi ja Rudolf sekä ahvenanmaalaiset lammasmummot Kaija ja Manteli. Täällä riittää koirille ihmeteltävää :).

Toivotamme koirat omistajineen lämpimästi tervetulleiksi!

Meille saa tulla myös etukäteen tutustumaan, kunhan olemme sopineet sopivan ajankohdan ennakkoon.